Kom igång med att skydda din företagsdata

Fysiska saker kan oftast ersättas. Men företagsdata kan försvinna för alltid. Vi erbjuder lösningar för säkerhetskopiering som passar ert företag.

Är du en Gjensidige-kund för närvarande?

Information om detta formulär

MER INFORMATION

Så här kommer du igång

BEDÖMNING

Efter en konsultation kommer våra experter avgöra vilken typ av lösning som passar er verksamhet bäst och hur mycket lagringsutrymme ni behöver. Du kommer att få en icke bindande offert baserad på detta.

FÖRSTA SÄKERHETSKOPIERINGEN

Vårt team kommer att hjälpa ert företag att installera programvaran som automatiserar säkerhetskopieringsprocessen. Den första säkerhetskopieringen initieras och ert system är sedan klart.

AUTOMATISERAD SÄKERHETSKOPIERING

Företagets data kommer automatiskt säkras i princip hela tiden utan någon manuell insats. Om det värsta skulle inträffa hjälper vårt serviceteam er gärna med snabbåterställning av ert företags data.

Både stora och små företag väljer oss

KeepItSafe är en av de ledande globala leverantörerna av säkerhetskopieringstjänster för företag. Även om vi är stora på det vi gör har vi specialiserat oss på lösningar som är lämpliga för både små oberoende företag och stora bolag som vill ha säker lagring i svenska datacenter. Vårt europeiska huvudkontor ligger i Oslo.

Vi kan hjälpa både stora och små företag eftersom vi inte är kopplade till stela tekniska plattformar utan använder flera standarder baserade på våra kunders behov. KeepItSafe är till exempel en av de största globala kunderna hos Veeam, en av våra leverantörer av programvara för säkerhetskopiering. Samtidigt använder vi ett antal andra robusta system för att överföra säkerhetskopieringar till våra servrar baserat på varje kunds behov.

Oavsett storlek har du som kund tillgång till vårt serviceteam som är experter på datalagring och återställning.

Vi har lösningen för ditt företag.

Automatisk säkerhetsuppdatering skyddar företag mot…

 • Nertid som ett resultat av ett dataintrång
 • Förvanskad data som ett resultat av skadlig programvara
 • Eld och fysisk stöld. Blixtnedslag/spänningsöverslag
 • Systemfel
 • Nertid eller fel hos en molnleverantör
 • Mänskligt misstag, som radering eller överskrivning av viktiga filer

Visste du att en korrekt säkerhetskopiering är lika viktigt även om du använder molntjänster. Om det värsta skulle inträffa tar majoriteten av leverantörerna inget ansvar för din data och du får klara dig själv om din data förloras, även om det inte är ditt fel.

Tekniska lösningar

 • Genom dataduplicering, komprimering och delta-differentiering minskar vi säkerhetskopieringstrafiken i hela ert nätverk.
 • Säkerhetskopiera kritiska servrar kontinuerligt och mindre viktiga servrar när det bedöms lämpligt (varje minut, timme, dag, vecka eller månad).
 • Versionskontroll av filer: ha så många kopior som ni behöver. Säkerhetskopiera så ofta det behövs.
 • Analysera konstant systemet för att hitta systemfel som skadade RAID-kontroller, filsystem, operativsystemfel, skivundersystem eller paketförlust i nätverket m.m.
 • Dedikerade projektledare är tillgängliga för att hjälpa er med varje steg för att skydda er data-analys, design, konfiguration och installation, övervakning och notifiering för säkerhetskopiering, dataåterställning, datacentersäkerhet och kontohantering via nätet.

KeepItSafe kan säkerhetskopiera från Exchange, Windows, VMware, Hyper-V, SQL-servrar, företagsappar, mobila enheter, molnbaserade program och andra miljöer. Vi erbjuder komplett skydd på fil-, program- eller maskinnivå.

Sekretesspolicy | Cookiepolitik |

© 2021 Drammensveien 123 N, 0277 Oslo, Norway